Transport internațional zilnic pe ruta Bistrița - Gherla - Cluj - Oradea - Budapesta și retur

Transport internațional

Oferim servicii de transport persoane prin curse zilnice pe traseul Bistrița, Beclean, Dej, Gherla, Cluj, Huedin, Oradea, Budapesta de două ori pe zi în ambele sensuri.

Beneficii

Bucuraţi-vă din plin de serviciile de calitate oferite de societatea noastră, cu microbuse moderne, dotate cu aer condiţionat. Pe deasupra beneficiaţi şi de reducere dacă achiziţionaţi bilet tur-retur.

Închirieri microbuze

Oferim spre închiriere microbuze și autobuze pentru diferite evenimente grupurilor organizate pentru excursii interne și internaționale la cele mai înalte standarde de calitate, confort și siguranță.


ro hu en

facebook buton

Reduceri acordate

Reducere pentru pensionari la transferul către Aeroport.

Reducere pentru studenţi la transferul către Aeroport.

Reducere pentru copii cu vârsta de până la 6 ani la transferul către Aeroport.

Despre noi


Sova Impex este unul dintre cei mai mari operatori de transport privaţi din zona Dej – Gherla, cu o experienţă în domeniul transportului de persoane de peste 20 ani. Firma noastră a fost înfiinţată în anul 1995.


Dispune de parc auto propriu, precum şi de personal cu experienţă. Firma noastră oferă servicii de transport de calitate, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite.


Serviciile oferite clienţilor cuprinde operarea de curse interne regulate ( în România) între Sic - Gherla – Cluj, curse internaţionale pe traseul Bistrița - Dej - Gherla - Cluj – Budapesta, închirieri de autocare şi microbuze grupurilor organizate cu deplasări atât interne cât şi internaţionale.


Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer condiţionat, încălzire şi sonorizare. Parcul auto pus la dispoziţia clienţilor este în continuă înnoire, cuprinzând mijloace de transport la cele mai ridicate standarde.


Firma noastra vă oferă spre închiriere toata gama de autovehicule de transport de persoane intern şi internaţional: 23+1 20+1 şi 8+1.


Vă dorim călătorie plăcută cu Sova Impex.

sova160x106

SOVA APARTMAN, Hajdúszoboszló

  Dacă doriţi să vă relaxaţi câteva zile în renumita staţiune balneară de la Hadúszoboszló, vă invităm să ne vizitaţi pe noua noastră pagină web  www.sovaapartman.hu!

Casa "Sova Apartman" vă aşteaptă cu apartamente duble (cu posibilitatea de pat suplimentar), într-o zonă plăcută, liniştită.

Ofertă specială:  Dacă faceţi rezervarea unui apartament pentru cel puţin 6 nopţi, vă oferim o reducere de 50% pentru cei care călătoresc dinspre România, la biletele de călătorie dus-întors.

HU +36 (70) 64-88-837    RO +40(745)-14-14-76