Transport internațional zilnic pe ruta Bistrița - Gherla - Cluj - Oradea - Budapesta și retur

Transport internațional

Oferim servicii de transport persoane prin curse zilnice pe traseul Bistrița, Beclean, Dej, Gherla, Cluj, Huedin, Oradea, Budapesta de două ori pe zi în ambele sensuri.

Beneficii

Bucuraţi-vă din plin de serviciile de calitate oferite de societatea noastră, cu microbuse moderne, dotate cu aer condiţionat. Pe deasupra beneficiaţi şi de reducere dacă achiziţionaţi bilet tur-retur.

Închirieri microbuze

Oferim spre închiriere microbuze și autobuze pentru diferite evenimente grupurilor organizate pentru excursii interne și internaționale la cele mai înalte standarde de calitate, confort și siguranță.


ro hu en

facebook buton

Reduceri acordate

Reducere pentru pensionari la transferul către Aeroport.

Reducere pentru studenţi la transferul către Aeroport.

Reducere pentru copii cu vârsta de până la 6 ani la transferul către Aeroport.

Facilități

   Prin servicii profesionale de calitate şi cu un personal cu experienţă, vă oferim condiţii de confort şi siguranţă.

  Nevoile clienţilor noştri sunt o permanentă provocare pentru a oferi servicii eficiente, de aceea de fiecare dată asigurăm microbuz de rezervă.

   Dar şi în cazul în care printr-o întâmplare absurdă nu am avea nici un autovehicul disponibil din parcul auto, nici această situaţie nu ar constitui o problemă, deoarece colaborăm cu mai multe firme care se ocupă de transport persoane, care în această situaţie vor asigura transportul dumneavoastră la destinaţie, cazul în care societatea noastră asigură pentru Dvs. o jumătate din contravaloarea transportului.

   Deci, nu riscaţi nimic. Puteţi cumpăra biletul de călătorie fără griji. Contactaţi-ne cu încredere on-line, sau prin telefon.

 * Pentru un transport pe un anumit traseu contravaloarea biletului de călătorie este acelaşi indiferent de sens. Dacă cumpăraţi bilet dus-întors, beneficiaţi de reducere, de aceea este este în favoarea Dvs. să achiziţionaţi bilet tur-retur.

** Din motive tehnice precum şi de trafic contravaloarea biletului de călătorie extern este acelaşi atât din localitatea Dej cât şi din localitatea Gherla.

*** Întrucât respectarea graficului de circulaţie este obligatorie, nu avem posibilitatea să aşteptăm. Dacă clientul nu este la locul stabilit la ora stabilită, cursa – respectând graficul de circulaţie – va pleca, iar biletul îşi pierde valabilitatea.În acest caz restituirea contravalorii biletului nu este posibilă.

 

sova160x106

SOVA APARTMAN, Hajdúszoboszló

  Dacă doriţi să vă relaxaţi câteva zile în renumita staţiune balneară de la Hadúszoboszló, vă invităm să ne vizitaţi pe noua noastră pagină web  www.sovaapartman.hu!

Casa "Sova Apartman" vă aşteaptă cu apartamente duble (cu posibilitatea de pat suplimentar), într-o zonă plăcută, liniştită.

Ofertă specială:  Dacă faceţi rezervarea unui apartament pentru cel puţin 6 nopţi, vă oferim o reducere de 50% pentru cei care călătoresc dinspre România, la biletele de călătorie dus-întors.

HU +36 (70) 64-88-837    RO +40(745)-14-14-76