Transport internațional zilnic pe ruta Bistrița - Gherla - Cluj - Oradea - Budapesta și retur

Transport internațional

Oferim servicii de transport persoane prin curse zilnice pe traseul Bistrița, Beclean, Dej, Gherla, Cluj, Huedin, Oradea, Budapesta de două ori pe zi în ambele sensuri.

Beneficii

Bucuraţi-vă din plin de serviciile de calitate oferite de societatea noastră, cu microbuse moderne, dotate cu aer condiţionat. Pe deasupra beneficiaţi şi de reducere dacă achiziţionaţi bilet tur-retur.

Închirieri microbuze

Oferim spre închiriere microbuze și autobuze pentru diferite evenimente grupurilor organizate pentru excursii interne și internaționale la cele mai înalte standarde de calitate, confort și siguranță.


ro hu en

facebook buton

Reduceri acordate

Reducere pentru pensionari la transferul către Aeroport.

Reducere pentru studenţi la transferul către Aeroport.

Reducere pentru copii cu vârsta de până la 6 ani la transferul către Aeroport.

Transport VIP


Sova Impex vă pune la dispoziţie maşinile şi serviciile care să vă satisfacă nevoile astfel încât să devenim partenerul dumneavoastră de încredere. Fiecare client este foarte important pentru noi, de aceea vă garantăm servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Confortul şi siguranţa sunt factori esenţiali pentru excelenţa serviciilor noastre.
Sova Impex oferă clienţilor VIP transportul în mod individual către / de la aeroport, hoteluri, sau orice locaţie aleasă de către client la cele mai înalte standarde de calitate şi confort.
De ce să închiriaţi o maşină cu șofer?
Pentru confortul şi siguranţa dumneavoastră. Fie că sunteţi în vacanţă sau participaţi la o întâlnire de afaceri, cu noi călătoria va fi o experienţă placută. Veţi fi preluat de la aeroport, de la hotel sau de acasă de către şoferul nostru, care va fi la dispoziţia dumneavoastră pe tot parcursul călătoriei.

Rezervări şi informaţii la nr. de tel: 0744-476-297

sova160x106

SOVA APARTMAN, Hajdúszoboszló

  Dacă doriţi să vă relaxaţi câteva zile în renumita staţiune balneară de la Hadúszoboszló, vă invităm să ne vizitaţi pe noua noastră pagină web  www.sovaapartman.hu!

Casa "Sova Apartman" vă aşteaptă cu apartamente duble (cu posibilitatea de pat suplimentar), într-o zonă plăcută, liniştită.

Ofertă specială:  Dacă faceţi rezervarea unui apartament pentru cel puţin 6 nopţi, vă oferim o reducere de 50% pentru cei care călătoresc dinspre România, la biletele de călătorie dus-întors.

HU +36 (70) 64-88-837    RO +40(745)-14-14-76